Mateja Štefančič

Mateja Štefančič

Nia Black Belt Teacher | timjan.mateja@gmail.com

Sem učiteljica NIA Technique – Black belt NIA teacher. Izobraževanje za beli pas in licenco za učiteljico NIA Technique sem opravila na Dunaju leta 2012. Drugo stopnjo t.i. zeleni pas sem opravila v Hamburgu leta 2013, tretjo stopnjo ali modri pas pa leta 2014 v Linzu. Želja po znanju in raziskovanju me je v letu 2016 peljala v Saint Gallen – Švica, kjer sem naredila še naslednji korak na NIA poti in opravila rjavi pas. Decembra istega leta pa še trening FreeDance v Budimpešti. Zadnji, črni pas, pa sem zaključila junija 2018 v Portlandu (ZDA). Znanje sem poglobila še s posebnim treningom Moving to Heal junija 2020.

Znanje in izkušnje sem si nabirala na različnih delavnicah po Italiji, Avstriji, Nemčiji in Švici.

Glasba in ples sta že od malih nog moja ljubezen…ravno zaradi tega, sta me starša vpisala v glasbeno šolo, kjer sem se učila in igrala flavto. Kasneje sem se pridružila pihalnemu orkestru, kjer sem igrala flavto in piccolo vse do začetka svojega študija v Ljubljani.

Po študiju ekonomije sem začela opravljati delo računovodje. Vendar ljubezen do glasbe in plesa ter želja po aktivnosti me je pripeljala do tega, da sem se pridružila prvi Nia skupini v Kopru. Že na prvi uri NIA Technique sem ugotovila, da je to tisto, kar sem že dolgo iskala: dobra glasba in hkrati telesu prijazno gibanje, vpleteno v plesne koreografije. Z NIA Technique se počutim boljše v svojem telesu, počutim se svobodno, sproščeno….in to zaznavam tudi pri mojih soplesalkah, kar naredi našo urico NIA Technique čarobno….

URNIK

IZOLA

Poslovna stavba Anthron, Trgovska ulica 3:

Ponedeljek od 19.00 do 20.30

KOPER 

Športni klub SALTO, Sermin 71b, 

Torek od 19.15 do 20.45

LJUBLJANA 

Plesni studio TEJ DANCE, Kolarjeva 47

Sobotne Nia delavnice bodo trajale od 17.00 do 19.00

Datumi in prijava: https://nia-slovenija.si/nia-delavnica-ljubljana/