Jasna Vukovič

Jasna Vukovič

Nia White Belt Teacher

Sem učiteljica Nia Technique – White belt Nia teacher, izobraževanje in licenco za učiteljico Nia Technique sem opravila pri trenerki Letizii Accinelli.

Sem dolgoletna plesalka jazz baleta in glasbena navdušenka (igram klavir in kitaro in rada pojem) in od malih nog uživam v plesu, gibanju in glasbi. Ukvarjala sem se tudi s tae-bo-jem, dolgo let prakticiram jogo, opravila sem tudi tečaj izobraževanja za bioenergetika pri Zdenku Domančiću.

Sicer sem magistrica znanosti antropologije in uživam v delu z ljudmi.

Z Nia Technique sem se prvič srečala leta 2010, ko je Nia prišla v Slovenijo iz Italije, učila jo je italijanska učiteljica Francesca. Ob prvem srečanju z Nio, se mi je ta usidrala v srce. Skozi leta sem obiskovala classe pri učiteljici Mateji Štefančič, dokler se nisem dokončno odločila, da želim Nio ne le plesati, ampak tudi poučevati.

Nia je zame več kot le gibanje; je energičnost, občutenje telesa, sprostitev misli in duha, je … sreča. Kako drugače opisati iskrice v očeh, ki meni in ostalim sijejo po Nia classu 🙂 Prav to želim predati s poučevanjem odraslim in otrokom in jim pričarati nasmehe na obraz ter polepšati dan.